PS5 Yardım MORTAL KOMBAT 1 DLC LER HAKKINDA

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde Talha.7105 tarafından oluşturulan MORTAL KOMBAT 1 DLC LER HAKKINDA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 74 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı MORTAL KOMBAT 1 DLC LER HAKKINDA
Konbuyu başlatan Talha.7105
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan dantegodof

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
125
20
18
Arkadaşlar selamlar. Mortal Kombat 1 i pkg şeklinde dlcleriyle beraber kurduğumda karakterler gözüküyor ancak seçim yapınca maalesef "Sign ın to access this feature" Şeklinde hata veriyor. Nasıl çözebilirim acaba ? bilgisi olan abilerimden yardım bekliyorum

Son düzenleme:

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
419
196
43
34
Merhaba ps5 den yeni kullanıcı hesap açıp o hesaptan oyunu açmayı denermisin eğer tekrar hata olursa np fake signin elf dosyası ps5 e gönderilmesi gerekebilir ama ben hiç yapmadim ps5 internet gerektiren oyunlarda bu yöntem yapılması gerekiyor modern warfare oyunlarda örnek.

np-fake-signin required for playing.

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
419
196
43
34
Merhaba ps5 den yeni kullanıcı hesap açıp o hesaptan oyunu açmayı denermisin eğer tekrar hata olursa np fake signin elf dosyası ps5 e gönderilmesi gerekebilir ama ben hiç yapmadim ps5 internet gerektiren oyunlarda bu yöntem yapılması gerekiyor modern warfare oyunlarda örnek.

np-fake-signin required for playing.
Oyunun 30 a yakın dlc dosyaları var onlarida kurdunmu.

Talha.7105

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 16, 2023
125
20
18
Oyunun 30 a yakın dlc dosyaları var onlarida kurdunmu.
Evet dosya ekleyemedim buraya ama karakterler menüye geldı hocam. Üstlerinde + ikonu çıkıyor ve seçmeye çalıştığımda dediğim hatayı veriyordu. Yeni kullanıcı açıpta deneyeceğim. Sanırım Fake PSN olayı varmıs mesela forza horizon içinde gerekli olan. Ben bu olabılır diyorum çünkü karakterler duruyor menüde ama store a yolluyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

dantegodof

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eyl 3, 2013
419
196
43
34
Evet dosya ekleyemedim buraya ama karakterler menüye geldı hocam. Üstlerinde + ikonu çıkıyor ve seçmeye çalıştığımda dediğim hatayı veriyordu. Yeni kullanıcı açıpta deneyeceğim. Sanırım Fake PSN olayı varmıs mesela forza horizon içinde gerekli olan. Ben bu olabılır diyorum çünkü karakterler duruyor menüde ama store a yolluyor.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Olabilir evet ben ps5 kırdığımda yeni hesap oluşturup eski hesabı silmiştim sonra oyunlarda psn hatası yaşamadım mk1 direk exfat olarak kurmuştum sorunsuz dlc hepsi çalışıyor bende 9.20 y2jb kstuff 1.9 lite kullanıyorum.

Loading yükleme ekran da takılan oyunlarda kstuff 1.9 lite ve üzeri çalıştiginda oyunlar açılıyor gotham kinight oyunu örnek.